Goud Inkoop Bussum

Bij Goud Inkoop Bussum krijgt u altijd een prijs die gebaseerd wordt op de huidige dagkoers. Bij schommelingen omhoog van de goudprijs kunt u hiervan bij ons profiteren! Wacht dan ook niet te lang met het verkopen van uw goud en zilver!

Kom langs voor een taxatie

Bij Goud Inkoop Bussum kunt u ten allen tijden uw goud laten taxeren. Een van de medewerkers op de werkvloer zal u opwachten en apart nemen. Vervolgens zal uw goud of zilver gewogen worden, gecontroleerd op echtheid en getaxeerd op karaatgehalte. Hierna wordt er naar de huidige koers gekeken, om u vervolgens een zo hoog mogelijke prijs te kunnen bieden. Goud Inkoop Bussum biedt u altijd een prijs die u niet kunt weerstaan!

Goud Inkoop Bussum is een onderdeel van de Goudinkoop Specialist.

Schommeling goud prijs opvallend

Voor de 3e keer sinds de crisis heeft de Federal Reserve de rente weer verhoogd. De Federal Reserve heeft de rente deze keer met 25 basispunten verhoogd, tot een bandbreedte van 0.75 tot 1%. De vorige 2 renteverhogingen vonden eind 2015 en eind 2016 plaats, deze keer zaten er maar een paar maanden tussen de vorige verhoging. De verandering van de goud prijs, zowel voor de renteverhoging als na de renteverhoging, zijn opvallend te noemen.

De goud prijs reageerde hetzelfde op deze renteverhoging als op de vorige 2 renteverhogingen, daarom is het ook zeer opvallend te noemen. In de aanleiding naar de renteverhoging daalde ook deze keer de goudprijs. De goudprijs wist te dalen tot het dieptepunt van 1.130 euro per troy ounce. Het hoogte punt van de afgelopen weken lag op 1.190 euro per troy ounce, dit is best een groot verschil natuurlijk! Bij de vorige 2 renteverhogingen steeg de goudprijs hierna. Ook deze keer gebeurde dat. De goudprijs wist weer op te klimmen naar 1.145 euro per troy ounce.

Klik hier voor een afspraak bij Goud Inkoop Bussum